Blogi

Rasse

Virallinen nimi: Lemira Dodge Demon
Kutsumanimi: Rasse
Syntymäaika: 24.6.2010
Rotu: Shetlanninlammaskoira
Väri: Soopeli
Kasvattaja: Mira Lehto, Kennel Lemira
Silmätutkimukset: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia


Lemira Dodge Demon tai Rasse muutti meille kesällä 2010 valloittamaan elämääni. Olen ollut koirien parissa melkein koko ikäni mutta ne eivät olleet omiani. Luulin tietäväni koirista kaiken mutta sitten pentu saapui ja en enää tiennyt mitään. En tiennyt kuinka ihanaa on tulla kotiin ja siinä on ihana pikku shelliläinen vastassa, aina yhtä iloinen. 

Rasse on just semmoinen koira josta olen aina unelmoinnut, fiksu, taitava, energinen, kiltti j.n.e listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkäksi. Sitä mitä pidän eniten on sen sopeutuvuus kaikkiin tilanteihin. Jos olemme ulkona ja Rasse on vapaana siitä tulee pomppiva kumipallo eikä ole ehkä välttämättä se tottelevainen toko-koira enää. Jos treenataan se jaksaa keskittyä ja siitä näkee että se tykkää kaikesta kunhan teemme sen yhdessä. 

Tarkoituksena olisi harjoitella TOKON lisäksi agilityä ja yritämme Rassen täytettyä vuoden, päästä mukaan jollekin kurssille. Myös koiratanssi on käynnyt mielessäni mutta tässä allergiani sanoo stop. Niin olen Rassen tultua meille ollut todella herkkä kaikille pölyille ja karvoille. Alussa kaikki päivät oli huonjoa mutta nyt se on mennyt melkein pois. En kuitenkaan uskalla mennä jonnekin sisä kursille tai näyttelyihin. Tosi harmi ainakin koira
 tanssia ajatellen, mutta myös näyttelyt harmittaa pikkuisen.