Blogi

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Pieni tähystetty karvakasa

Inhottava tötterö

Ostin vauvabodyn suojaksi

Tänään 10.00 Rassella odotti tähystys. Rassellaa oli nimittäin piilokivekset, yksi niistä oli nivusessa ja toinen vatsaontelossa. Päätimme tehdä tähystyksen vaikka se oli paljon kalliimpi oli että haava ja tulehdusmahdollisuus on niin paljon pienempi. Leikkaus tehtiin SoVetin eläinlääkärissä. Saavuttuamme sinne Rasselle annettiin piikki ja nukahti viiden minuutin sisällä minun syliiini. Eläinlääkäri otti sitten Rassen ja lähdin itse kouluun.

Leikkauksen jälkeen eläinlääkäri soitti meille että kaikki ok, molemmat olivat löytyneet ja Rasse oli jo heräämössä. Kotiin saimme viedä Rassen vasta viiden aikaa. Voi sitä näkyä kun se melkein kaatui innosta nähdettyä minut. Minun pieni karvakasani oli ihan onnettoman näköinen tötterö päässä. Rasse oli kuulemma ollut tosi reipas ja kaunokainen. Kotimatka sujui hyvin ja saimme mukaamme kipulääkkeitä ja määräys ettei Rasse saa ulkoilla 10 päivään. En kyllä usko että Rasse pärjää ilman lenkkejä niin pitkään.

Nyt illalla Rasse on nukkunut ja uikuttananut, varmaan kivusta. Tänään en vielä saanut antaa mitään lääkkeitä. Hyvin se jaksoi kuitenkin syödä ja yhdellä pisulla se jaksoi käydä. Ne kertoivatkin asemalla että tämä lääke aiheuttaa koirille mielentilaa jossa he näkevät "vihreitä ukkoja". Ensin melkein nauroin mutta nyt tiedän sen olevan totta. Rasse on aina vähät väliä jumittunut jopa puoleksi tunniksi seisomaan nurkkaan ja tuijottamaan ei mitään. Eikä se kävele melkein yhtään eteenpäin vaan pakittaa koko ajan. Tötteröä se inhoaa mutta on kuitenkin välttämätön.

2 kommenttia:

  1. Voi pientä, paranemisia ja rauhaisia lepopäiviä Rasselle. Sisällä vaan paljon tekemistä ja aktivointia, niin eiköhän se jaksa lenkkitauon odotella :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, aktivointi olisi varmaan hyvä idea. Pikkuinen kun vaan tuijottaa tyhjää koko ajan. Terkkuja sinnekin :)

    VastaaPoista

Tykätään kommenteista :)