Blogi

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kevättä ilmassa + treeniä

Rasse 9 kuukautta kevät auringossa


Tänään oli ihana kevät-ilma. Oli lämmintä ja lumi oli sulanut sen verran että asfalttikin on ihan täysin näkyvissä. Aloitin tänään yhdeltätoista niin pystyimme menemään vähän pidemmälle lenkille. 
Yhtäkkiä pääädyin meidän "omalle" TOKO kentälle, ja siellähän pystyi jo käymään. Päätin siis pitää puolen tunnin harkat.

Perusasento
Tämä sujuu jo tosi hyvin, nykyään kun treenaamme se menee heti sivulle jos sille ei ole sanottu muuta, jess! Se osaa mennä just oikeaan asentoon en tarvitse melkein koskaan korjata asentoa. Tässä minulla on ollut tosi paljon hyötyä klickeristä. Rassea kun on opetettu kiertämään minua ympäri mennessä sivulle, se aiheuttaa sen että välillä Rasse unohtaa pysähtyä ja kiertääkin pari kierrosta.

Paikalla makuu
Tämä sujuu niin ja näin, istuen tämä sujuu jo 2 minuuttia mutta ei maaten, kyllähän se pysyy siellä mutta pää pyörii joka suuntaan. Nyt olen tehnyt sillein että palkkaan aina kun on mennyt noin 20 sekuntia jos kontakti on pysynyt.

Seuraaminen
Sujuu hyvin jos kävellään suoraan, kontakti pysyy oikein hyvin ja palkkaan suht usein, välillä pysähdyn ja silloin Rasse istahtaa sivuun ja jopa kiertämättä! Seuraaminen kytkettynä toimii aika lailla samoin kuin ilman hihnaa, mutta tässäkin pitäisi laittaa vähiten käännöksiä mukaan.

Luokse päästävyys
Hmm tätä ei olla jostain syystä tehty yhtään, en tiedä miksi. Ehkä sen takia että yleensä treenaan yksin tai kavereiden kanssa jolloin tämä ei onnistu.

Liikkestä seisominen
Tehtiin ensimmäistä kertaa tänään ja se meni oikein hyvin! Rasse seurasi ja sit pyysin sen pysähtymään ja siihenhän se jäi! 

Liikkestä maahan meno
Tämäkin ollaan tehty vain parisen kertaa joten ihan ok, vaan että se on aika hidas ja hieman vinossa, mutta ehdimme kyllä muokata tätä.

Estehyppy
Tehtiin tämä kerran Freddyn luona mutta meille ei ole omaa estettä joten se on aika vaikeaa harjoitella. Kun harjoiteltiin tämä ensimmäistä kertaa Jannika piti kiinni Rassesta ja minä menin esteen toiselle puolelle. Kyllähän se hyppäsi. :)

Noniin meille jäi siis aika paljon treenattavaa ja heti kun pääsemme mukaan ryhmään lumen sulattua treenit alkaa tosissaan. Mutta ainakin lupava alku! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tykätään kommenteista :)