Blogi

perjantai 20. toukokuuta 2011

Viikonlopun treenit

Rasse jo 11 kuukautta
Olimme ensimmäistä kertaa agility treeneissä sunnuntaina! Minulla ei ollut suuria toivomuksia tai vaatimuksia kun lähdimme niihin. Olimme ehtineet olla tunnin kotona sillä meillä oli myös toko samana päivänä.
Mukana oli kuusi kappaletta koirakkoa, pari käppänää, pari seropia ja me. Yhdellä nartulla oli juoksut joten ajattelin että voi ei, tästä ei tuu mitään! Olihan Rasse innoissaan mutta itse treeniä se ei haitannut. Luulen että Rasse sitten tykkäs sillä mikä tahansa ei ole parempaa kuin leikkiä casanovaa ;)

Ensimmäiseksi otettiin putki. Tähän ollaan totuttu ihan pennusta asti, mutta päätin silti aloittaa ihan suoralla putkella. Jätin Rassen odottamaan (kiiitoksia Toko!!!) ja menin itse puoliväliin. Huudettuani läpi se säntäsi putkeen ja kouluttaja oli ihan että mites se noin kovaa menee? Hehe, ehkä karvaturrista tulee putkihullu.
Tehtiin sitten vielä pari kertaa ja nyt se oli ihan kuin s ja sit kuin u. En ole niin hyvä kertomaan minkä näköistä se oli, mutta ehkä ymmärrätte... Muuten jos joku sattuu tietämään miten tämmöisä tehdään, niin otan mielellään kaikkia vinkkejä vastaan!

Namnlös.jpg
Kuvan lainasin täältä

Kouluttaja kysyi että osaanko hidastella Rassen lopussa jotta se ei hyppäisi kontakin yli. Juu, vastasin vähän nolona, sillä melkein tuntui että osasimme liian paljon :) Rasse meni sitten vielä kerran ja hyvä vauhti siihen tuli mutta hidasti kuitenkin heti kun pyysin.

Lopuksi otettiin ihan perus hyppyeste. Luulin että Rasse olisi mennyt ali kun siellähän oli vain se yksi keppi mutta ei, jess! Pyysin Rassen taas odottamaan ja otin jopa itse vähän vauhtia ja Rasse lensi esteen yli, varmaan kymmenen senttiä ainakin liikaa!

Treeneistä jäi tosi kiva fiilis ja odotan seuraavaa treeniä. Olen ostanut ehkä 12 pujottelukeppejä joten yritän treenata niitä. Mutta hitaasti menee, pitää kyllä sanoa. Ehkä se on kuin se sivulle tulo joka kesti tosi kauan oppia mutta joka nyt aina menee tosi hyvin.

Toko treeneistä sen verran että ne meni taas aika kivasti. En ole nyt melkein yhtään jaksanut hiota mitään liikkeitä eli en ole treenannut melkein yhtään. Makaaminen seuraamisen yhetydessä ja estehyppyä emme osaa kumikaan, joten treeniä, treeniä! Rasse ei ymmärrä miksi sen pitäisi hypätä yli kun minä vain seison, enkä saa edes näyttää kädellä. No ehkä se tulee vähitellen. Seuraamiseen sain paljon hyviä vinkkejä ohjaajalta joten tiedän nyt mitä tehdä.

Olin jo varannut ajan leikkaukseen Rasselle kun sain tietää tähystyksestä. En ollut edes kelannut että koiramme lehdessä oli lukenut niitstä. Rasseltahan puuttuu kivekset ja ne ovat jossain vatsaontelossa joten normaalin leikkauksen haava olisi ollut todella iso. Mutta tähystyksessä on vain kaksi pientä haavaa. Toivottakaa onnea, leikkauksee mennään jo 1.6!


2 kommenttia:

  1. Jopas on Rassella turkkia Nettaan verrattuna :>

    VastaaPoista
  2. Kiitos, onhan se aika muhkee :) mutta on siinä huonot puolitkin, punkkeja on vaikeeta löytää ja sillä on todella kuuma! Karvanlähtö sillä on nyt parhaimmillaan :D

    VastaaPoista

Tykätään kommenteista :)